catering.

Goed Gevuld is goed in catering van jouw feestje of op jouw bedrijf in de regio Alkmaar. Uiteraard kunnen we ook samen op zoek naar jouw ideale locatie.

 

Je kunt natuurlijk zelf ook wel iets bedenken, maar nog leuker wordt het wanneer je je laat inspireren door René en jouw gasten goed gevuld naar huis laat gaan. Inspirerende hapjes, zoet of hartig, warm of koud, maar in ieder geval origineel en altijd verrassend!

 

We zijn goed in feestjes van 2 tot zo'n 50-60 personen. Met speciale wensen kan altijd rekening worden gehouden. Vegetarisch? Geen probleem, dit keer geen kaaskroketje uit de frituur voor jou en je gasten, maar gewoon, echt lekker hapjes. 

 

Feestje in de planning? Bel ons snel, zodat we samen een plan kunnen smeden om jouw feestje onvergetelijk te maken. We werken ook samen met Unieke Activiteiten, zodat we samen een fantastisch feest kunnen bouwen. Ideaal voor een compleet georganiseerd bedrijfsfeest.

 

Er moet ook gewerkt worden, het is niet altijd feest: Ook voor je bedrijf kunnen we jou en de andere vergadertijgers weer op kracht krijgen voor de hele middag doorgaan... Een goede bedrijfslunch die niet alleen verrassend is, maar ook verantwoord. Niet het standaard broodje kaas, maar lekker vers brood gemaakt van graan uit dat leuke molentje verderop. Verse biologische kaas, met een heerlijke salade. Of even lekker iets warms, samen plannen we precies wat jij en je collega's of zakenrelaties nodig hebben.

 

Bel ons, dan drinken we samen een kopje koffie en komen we er wel uit!