eten.

Eten: we doen het elke dag, maar doen we het ook elke dag lekker? Of kook je wel met plezier? Probeer het ook een keer, uit eten, maar dan lekker in je eigen huis. Huur gewoon een kok!

 

Goed Gevuld komt graag bij jou thuis koken. We nemen alles mee, alle ingrediënten, maar ook al het bestek, borden, schaaltjes, kaarsen, wijn, bloemetje enz. Maar het mooiste komt nog, we nemen ook alles (behalve het eten natuurlijk, dat heb je al op!) weer mee terug naar huis, zodat je niet met de vaat blijft zitten na een gezellige avond met je partner, vrienden of gezin.

 

Goed Gevuld komt graag bij je koken, dit kan van 2 tot 25 personen. Dus ook leuk voor een vrijgezellenfeest, trouwerij of gewoon, omdat het kan...

 

Ook voor bedrijven organiseren we een fantastisch diner. Een geslaagde deal? Of een lange vergaderdag en behoefte aan een heerlijke lunch op de vergaderlocatie? Bij Goed Gevuld ben je aan het juiste adres. Goed Gevuld verzorgt jouw lunch met heerlijke broodjes, tot aan dat uitgebreide diner.

 

Bel ons snel even, om onder het genot van een kopje koffie jouw plannen eens door te nemen en laat je uitgebreid inspireren door onze ideeën!