Pop-Up restaurant Goed-Gevuld

Wat is het?

Een Pop-Up avond bij Goed-Gevuld betekent lekker eten, gezellig samen zijn, en een verrassende omgeving. Pop-Up staat voor tijdelijk. Elke keer komt het restaurant op een andere plaats op.

 

René Seegers zal samen met zijn team ervoor zorgen dat jij kan genieten van een 4- of 5-gangen menu, gezellig samen aan één grote tafel. 

 

Elke keer verrassend eten, met verrassende gasten op een verrassende locatie. Dat is een avond in het Pop-Up restaurant van Goed-Gevuld!


Het menu

Het menu bestaat uit een verschillende gangen, met daarbij een keuze uit vis- vlees- en vegetarische gerechten. Het menu staat vast, het is helaas niet mogelijk om op deze speciale avonden hiervan af te wijken. Het menu wordt zoveel mogelijk samen gesteld met streekgerechten, biologische producten en de groenten van het seizoen.


Waar? Wanneer?

Goed-Gevuld is altijd op zoek naar leuke, aparte locaties. Zo zijn er al edities in de oude Ringers Chocoladefabriek geweest, zijn we bij een tulpenboer op bezoek gegaan en hebben we vorig jaar in Bakkums Boetje gestaan. Komende edities zullen o.a. in een oude drukkerij, een cafe en een kas plaats vinden. Houdt de agenda in de gaten voor de data.