wat kost Goed Gevuld?

Taarten zijn maatwerk. Jij wilt immers jouw speciale taart hebben. Maar om toch een idee te hebben van onze prijzen, zie je hiernaast een wortel-pecannoten taart. De topping is van botercrème. Deze taart is goed voor zo'n 12 punten heerlijke taart. 

 

Een dergelijke taart is er al vanaf €20

Heerlijk je echtgenoot verassen op je trouwdag? Maar niet de deur uit? Goed Gevuld komt bij jou thuis koken. Ook hier geldt natuurlijk dat maatwerk koken, ook een maatwerk prijs kent. Maar als voorbeeld, een drie gangen menu, thuis vers bereid, heb je al vanaf €25 per persoon.

Catering is samen een mooi plan smeden om jouw feest tot een succes te maken. Twee, drie, zes of acht rondjes met hapjes? Samen maken we een plan, en zorgen we voor een perfecte opbouw van jouw feestje. Catering is er al vanaf €1 per hapje.

Binnenkort kunnen we je meer vertellen over workshops van Goed Gevuld. Wanneer data bekend zijn vind je deze in onze agenda.

 

Wil je zelf een workshop organiseren met je vrienden/vriendinnen? Neem contact op, dan maken we samen een mooi plan!

 

We werken ook samen met Unieke Activiteiten, eerst actief zijn, dan lekker eten. Goede tip voor jouw bedrijfsfeest. Samen komen we er zeker uit...