wie is Goed Gevuld?

Goed Gevuld is gestart in 2017, door René Seegers. René is al jaren actief in de keuken, eerst thuis, voor vrienden en familie. De groepen waarvoor hij kookt worden elk jaar groter.  In 2015 is dan eindelijk de overstap vanuit de detailhandel naar de horeca. Hij start in 2015 ook met zijn opleiding tot kok aan het ROC in Amsterdam, een opleiding die hij met mooie cijfers afrond. 

 

De keuken is voor René als een kom voor een goudvis. Vegetarisch, Italiaans, vlees, vis of juist eens lekker de Arabische keuken proberen? René staat zijn mannetje. René probeert naast echt lekker eten, ook ervoor te zorgen dat het eten goed is voor jou en voor de wereld. Daarom gebruikt hij zoveel als mogelijk biologische ingrediënten, en als het er is, lekker lokaal. In ieder geval komt jouw eten niet uit een pakje, je heet tenslotte niet voor niets Goed Gevuld!

 

"Catering is een van de leukste dingen om te doen", geeft René aan, "Je ziet direct wat je klanten lekker vinden en de schalen? Die gaan leeg richting de keuken." Leuk aan catering is om samen met je klant te zoeken naar precies die mix in hapjes, zodat het perfect aansluit op het feest. 

 

Taarten bakken is ook een van zijn grote hobby's. Een echt lekkere taart, met gezonde inhoud als je dat wilt, daar draait René zijn hand niet voor om! Of er nou met 4, 6 of 20 man van een taart gegeten moet worden, samen met jou maken we het perfecte ontwerp.

 

In zijn vrije tijd is René graag te vinden op de atletiekbaan, of lekker aan het hardlopen in de duinen bij Schoorl. Trouwens ook op de mountainbike kun je hem tegen komen in Schoorl, Egmond of Bergen. Men zegt dat een dunne kok geen goede kok kan zijn, nou als je eenmaal Goed Gevuld bent, dan weet je dat de uitzondering soms de regel bevestigd! René komt graag een kopje koffie met je drinken, om jouw plannen vorm te gaan geven. Bel je snel?