workshop.

Leuk hè, al dat praten over koken, bakken en opeten... Maar hoe maakt René dat nou? Het lijkt soms zo simpel, tot je thuis in je eigen keuken aan de gang moet. Dan is een workshop van René ideaal. Samen ervoor zorgen dat jij thuis ook iedereen goed kan vullen!

 

Een workshop kan bij jou thuis, aan je eigen keukentafel, gezellig met vriendinnen en wat wijn, maar natuurlijk kunnen we ook samen op zoek naar een voor jou ideale locatie. Speciale dieetwensen? Dan maken we toch ook een speciaal menu? Geen kaaskroketjes of laffe groenteburger voor een vegetariër, geen bak sla voor iemand met een noten allergie. Nee, altijd Goed Gevuld naar huis, of je nu wel of niet allergisch bent voor gluten.

 

Een workshop is een ideaal cadeau voor iemand die al alles heeft. Kennis heb je immers nooit genoeg. Een vis leren fileren? Een brood leren bakken? De lekkerste vegetarische erwtensoep maken? Het kan in een workshop. Wil je in de regio Alkmaar, Bergen, Schagen iets organiseren? Bel ons snel, dan nemen we jouw plannen eens rustig door met een kopje koffie!